OBS: Du er nu offline

Deltagelse

Hvem kan deltage i 3F Bold?
ALLE kan deltage i 3F Bold. Det er ikke et krav at der er 3F-medlemmer på holdet. 3F Bold er et stævne med Fællesskab, Familie og FunZone, med sjov og hygge i centrum, så alle, uanset fysik og alder, kan være med.

Hvilken form for fodbold spilles der?
Det er 5-mandsfodbold med fri udskiftning. Det vil sige, at fem af holdets spillere skal være på banen ad gangen, og at det er op til hvert hold at vælge, hvornår og hvor meget der er brug for at skifte ud.

Hvor mange spillere består et hold af?
Et hold skal være minimum fem spillere og kan være op til ti spillere. Vi anbefaler, at et hold består af syv til ti spillere, så der er udskiftere nok til en hel dags fodbold.

Hvor mange kampe spiller hvert hold?
Hvert hold spiller seks til otte kampe. Det endelige antal kampe afhænger af, hvor mange hold der tilmelder sig stævnet. Uanset, hvordan det går, tilstræbes det, at alle hold spiller lige mange kampe ved et stævne.

Hvor lang tid varer en kamp?
En kamp forventes at vare otte minutter. Spilletid afhænger af antallet af tilmeldinger. En kamp vil dog forventelig ikke vare længere end ti minutter.

Skal jeg være god til fodbold for at kunne deltage? 
Nej, det behøver du ikke. Alle uanset erfaringsniveau er meget velkomne. Ånden i 3F Bold er, at alle skal have en god dag sammen.

Hvor kan jeg finde oplysninger om dét stævne, jeg ønsker at deltage i?

Du finder alle relevante oplysninger om stævnerne under ”Stævnebyer” i hovedmenuen, hvor du kan vælge, hvilket stævne du gerne vil vide mere om. Du kan komme hen til siden ved at klikke her.

Må vores hold deltage i flere stævner?
Ja, hvis I har lyst, så er der intet, der står i vejen for, at I kan deltage i flere af stævnerne rundt om i landet.

Må vi selv vælge, hvilket eller hvilke stævner vi vil deltage i?
Ja, det står jer frit for. 

Spilles 3F Bold inden- eller udendørs?
3F Bold spilles udendørs på græs, men kan blive rykket til kunstgræs i tilfælde af kraftigt regnvejr op til eller på stævnedagen. Medbring om nødvendigt regntøj, men vi forventer naturligvis strålende vejr på alle stævnedage.

Er det påkrævet at spille med fodboldstøvler?
Nej, det er ikke et krav at have fodboldstøvler på til stævnet. I kan også sagtens have fritids- eller gummisko på. Bemærk blot, at græsset kan være glat.