OBS: Du er nu offline

På dagen

Står 3F Bold for transport hen til stævnet?
For kørselsvejledning kan I benytte Google Maps, og for at finde vej med offentlig transport kan I benytte Rejseplanen. Der vil også blive indsat busser.

Skal vi selv have tøj med til at spille i?
Ja, I skal selv medbringe spilletøj, men I bestemmer helt selv, hvad I foretrækker at spille i. Vi har overtræksveste, men vi anbefaler dog som minimum ensfarvede trøjer. 

Er der adgang til omklædningsrum ude ved stævnet?
Ja, der vil være mulighed for at anvende omklædningsrum ude ved stævnerne. Omklædningsrummene vil være ”åbne” til frit brug, så ting bør ikke efterlades uden opsyn. Da der kommer mange deltagere, vil der være pres på omklædningsrummene, og det anbefales derfor at have klædt om hjemmefra.

Hvad skal vores hold medbringe til stævnet?
I skal medbringe alt, hvad holdet skal bruge til at kunne spille fodbold (spilletøj, benskinner og fodtøj), samt godt humør og en masse energi. Der er samaritter til stede ved stævnet, men det kan være en god idé at medbringe en håndfuld isposer og vabelplastre til eget brug.

Kan vi medbringe familie og venner til stævnet?
Ja, tag endelig familie og venner med til at heppe fra sidelinjen. Der vil være sjove fodboldaktiviteter (driblebane, speedcage, præcisionsspark, jonglering, foddart), som kan benyttes mellem og under kampene, og familie og venner kan naturligvis også prøve kræfter med aktiviteterne.

Er der mad og drikke til stævnerne?
Det er muligt at købe mad og drikke i løbet af dagen. Det er de lokale fodboldklubber, som står for at arrangere forplejningen, og et eventuelt overskud går til klubbernes børne- og ungdomsarbejde.

Er der aktiviteter for børn til stævnet?
Ja, tag endelig jeres børn med. Selvom selve fodboldstævnet ikke er for børn, så er der en lang række fodboldaktiviteter, hvor man får masser af sjove familieoplevelser.

Må vi medbringe telt/pavillon til stævnet?
Nej, men der vil være mulighed for i et vist omfang at søge i ly for kraftig sol og/eller regn i stævneteltet eller et nærliggende klubhus.

Afholdes stævnerne, hvis det regner?
Ja, det er som udgangspunkt kun et spørgsmål om påklædning. Helt usædvanligt og/eller farligt vejr kan dog føre til aflysning. I tilfælde af aflysning vil I blive orienteret i så god tid som muligt.