OBS: Du er nu offline

Om 3F Bold

3F Bold er for alle, der gerne vil have en sjov dag i fællesskab med kolleger, venner og familie.

3F Bold består af en række 5-mands fodboldstævner, med i alt seks regionale afviklinger i 2018 fordelt over hele landet. Se stævnestederne her.

Vi tør godt garantere, at det giver sved på panden og ømme muskler at spille med, men først og fremmest fremkalder det smil og latter. Det er nemlig sjov og fællesskab, der er i centrum for 3F Bold.Det er derfor ikke nødvendigt at have erfaring med at spille fodbold for at kunne deltage. Når I foretager jeres tilmelding, spørger vi til dit holds sammensætning (for eksempel erfaring med fodbold, niveau og aldersgruppe). Det er oplysninger, som vi udelukkende benytter til at forsøge at skabe den bedste oplevelse for alle deltagere - det gør vi ved at lave rækker og spilleplan, så man spiller mod andre hold, som er på samme niveau.

Aktiviteter og konkurrencer til stævnerne

Ud over den sjov, I har på fodboldbanerne, vil der i forbindelse med stævnet være en FunZone, hvor I kan prøve kræfter med en driblebane, præcisionsspark, fod-dart, oppustelig fodboldbane og lignende fodboldaktiviteter. Under hele stævnet vil en DJ skabe stemning med musik og speak af de igangværende aktiviteter.Vi håber, I vil tage familien og kolleger med til både at heppe på sidelinjen og deltage aktiviteter og konkurrencer i FunZone.

Samarbejde med lokale fodboldklubber

Stævnerne arrangeres i samarbejde med lokale fodboldklubber, hvor frivillige står for at sætte stævnepladsen op, notere resultater, assistere ved aktiviteterne i FunZone mm. Kampene dømmes af dommere fra den lokale dommerklub. Herudover er det også de lokale fodboldklubber, som sørger for, at du i løbet af dagen kan købe mad og drikke.